Voordracht indienen Prinselijke onderscheiding

Wie verdient een onderscheiding van Prins Mienus XIV van Kaaiendonk?

Alle personen, die een grote bijdrage leveren aan het vieren en bevorderen van het Oosterhoutse carnaval, kunnen worden voorgedragen voor een Prinselijke onderscheiding.

Prins Mienus reikt deze onderscheidingen uit aan personen, die een bijdrage leveren aan carnaval in Kaaiendonk. Je kunt mensen uit jouw omgeving voordragen voor zo’n Prinselijke onderscheiding. Zij kunnen dit verdienen doordat zij carnaval in Kaaiendonk een warm hart toedragen en daarbij veel en goed werk verrichten, denk hierbij aan uw carnavalsvereniging,  carnavalsband, het bouwen van een carnavalswagen en andere zaken die de feestvreugde verhogen.

Kortom als je denkt “deze persoon verdient dit jaar extra aandacht en mag voor zijn of haar inzet beloond worden met een Prinselijke onderscheiding”, vul dan onderstaand aanvraagformulier in.

Formulieren kunnen online worden ingediend tot 6 februari 2020.

Een commissie buigt zich over de aanvraag en bij een positief oordeel wordt de onderscheiding uitgereikt tijdens een carnavalsactiviteit die ligt tussen de viering van 11-11 en de carnavalsdagen.
Let op! Er is geen aparte avond waarop alle onderscheiding in 1 keer worden uitgereikt.

Voordrager (aanvrager onderscheiding)

Voor- en achternaam:Woonplaats:
Straat:Huisnummer:
E-mailadres:Postcode:
Telefoonnummer:Mobiel nummer:
Vereniging:

Voorgedragene (persoon die de onderscheiding krijgt):

Voor- en achternaam:Woonplaats:
Straat:Huisnummer:
E-mailadres:Postcode:
Telefoonnummer:Mobiel nummer:
Vereniging:

Reden van voordracht: