Kaaike heeft een Klein Gevolg, bestaande uit de onderstaande figuren.

Adjudantje (J/M)
Een echte carnavals Prins(es) is niets zonder een goede Adjudant. Daarom is er vanaf 2018 ook een Adjudantje voor Kaaike. Deze heeft als taak om Kaaike bij te staan tijdens alle officiële momenten. Zo heeft het Adjudantje bijvoorbeeld altijd oorkondes en medailles bij zich voor Kaaike om uit te reiken. Overal waar Kaaike heen gaat, is het Adjudantje bij.

Jaonuske (J/M)
Net als Mienus heeft Kaaike een Jaonuske, een carnavalspolitieagent. Jaonuske mag de kinderlijke wanorde regelen rondom het GROOTKindergevolg. Als Jaonuske samen met Mienus op stap gaat deelt hij in de taken van de grote Jaonus om zo samen de juiste weg te zoeken. Overal waar Kaaike heen gaat, is Jaonuske bij.

NARreTJE (J/M)
Een carnaval zonder nar kan niet in Kaaiendonk. Dus ook deze rol mag niet ontbreken in het KLEINKindergevolg. Het NARreTJE mag net als de grote NAR overal aan-, op- of inzitten. Alleen als Kaaike spreekt moet hij waardig zijn rol in stilte vertolken. Verder mag het NARreTJE proberen de grootste zot van de Snotnarren te zijn. Overal waar Kaaike heen gaat, is het NARreTJE bij.