Programma:

Opening met muziek om 15:00

Verrassingsbezoek

Dansen!

Quiz, hoe veel weet jij al van Kaaiendonk?

Heel Kaaiendonk Danst! Heb jij jouw filmpje al opgestuurd?

Het confetti moment

De “making of”  van de speurtocht in het centrum

DJ duo ICV Ut Nieuwe Normaol maakt er 1 groot feest van

Afsluiting rond 16:30

 

Goodiebag

De 200 eerste inschrijvingen hebben allemaal een goodiebag uitgereikt gekregen op zaterdag 6 februari. Volledig corona-proof natuurlijk!

Heel Kaaiendonk danst!💃🕺

Hoe leuk is het om samen te dansen met de Dansmariekes? Helaas kan dat dit jaar niet live, maar we hebben een oplossing! De meiden hebben een dans voor jullie opgenomen, zodat je thuis gezellig mee kunt doen. Maak een leuk filmpje hiervan, stuur hem vóór 7 februari op via Whatsapp naar 06 – 45 49 27 17 en dan zie je jezelf samen dansend met de Dansmariekes en andere Snotnarren en Snotnarinnekes tijdens Kaai-online op dinsdag 16 februari terug! Zodat we ook dit jaar kunnen laten zien dat Heel Kaaiendonk danst!

Heel Kaaiendonk Speurt

Vanaf 7 februari tot en met 20 februari kan je de Kinderkopkes Speurtocht doen in het centrum van Kaaiendonk. Op het antwoordblad (deze zit in je goodiebag of is hier te downloaden.) staan foto’s van gebouwen en winkels in het centrum. Op die plek hangt een foto van een insigne met een letter erbij. Kijk goed naar het jaartal én de letter die erop staat. Heb je alle plekken gevonden? Zet dan de jaartallen in de goede volgorde, zet de letters erbij en je hebt de oplossing!

De oplossing komt 20 februari online op de facebook van de OCS en op deze pagina.

Quizzzzz

Hoeveel weet jij al van Kaaiendonk? Kwebbel kont-fetti en Meisje Carnavalli (volg ze op instagram! Klik hier) gaan jouw kennis op te proef stellen met 10 vragen over Kaaiendonk en ook zijn er 5 muziekvragen. Speel jij mee?

Muziek

We blijven maar dansen. ICV Ut Nieuwe Normaol verzorgt een knallende set met feestmuziek!